Поиск Google ничего не нашел

Пайдалы микроорганизмдерді қолдану туралы. Май 15, 2018 Guardian Комментарии Нет комментариев. Микроорганизмдердің рөлі, табиғат және ауыл шаруашылығында. Микроорганизмдердің жіктемесі бойынша тәсілдері. Мәні автотрофного және гетеротрофного.

  rel.kz

Мал азығын сүрлеу. Сүрлеу дегеніміз – микробиологиялық және химиялық факторларды пайдалана отырып, жемшөпті маңызды биологиялық қосылыстармен байыту және сақтау. Әдетте жемшөпті сүрлеудің шаруашылықта зор маңызы бар.

  zharar.kz

Шырынды мал азығын даярлау үшін сүрлеу әдісін қолдалады. Сүрлеу дегеніміз – микробиологиялық және химиялық факторларды пайдалана отырып, жемшөпті маңызды биологиялық қосылыстармен байыту және сақтау.

  referat.resurs.kz

Главная » Рефераттар » Гормондарды мал шаруашылығында қолданудың физиологиялық негіздері. Гормондар торшалардағы зат алмасу процесін бағыттай отырып, олардың өсіп-дамуын, жіктелуін қамтамасыз етеді, көбею, қоршаған орта жағдайларына бейімделу процестерін...

  kazorta.org

Мал азығын консервілеу микробиологиясы. Шырынды азық дайындау үшін қазіргі кезде сүрлеу әдісін қолданады. Сүрлеу дегеніміз-микробиологиялық және химиялық факторларды пайдалана отырып, жемшөпті маңызды биологиялық қосылыстармен байыту және консервілеу.

  baribar.kz

Бұнымен арнайы ғылым – микроорганизмдерді жүйелеу айналысады.

  lektsii.org

Шырынды мал азығын даярлау үшін сүрлеу әдісін қолданады. Сүрлеу дегеніміз — микробилогиялық және химиялық факторларды пайдалана отырып, жемшөпті маңызды биологиялык қосылыстармен байыту және сақтау. Сүрлеудің артықшылығы ылғал жемшөиті ауа...

  referattar.kazaksha.info

Мал шаруашылығы — ауыл шаруашылығының мал өнімдерін өндіру үшін мал өсірумен айналысатын саласы. Мал шаруашылығы халықты азық-түлікпен (сүт, май, ет, т.б.) жеңіл және тамақ өнеркәсіптерін шикізатпен...

  kk.wikipedia.org

• Дақылдаудың бұл түрінде қоректік ортаның барлық көлемін пайдалану мүмкіндігі бар. Терең дақылдауда микроорганизмдерді өсіруге болады: үздікті әсердегі ферментерде; субстратты қоса отырып әсердегі ферментерде; үздіксіз культурада. үздікті.

  en.ppt-online.org

Ұқсас жұмыстар. Микроорганизмдерді мал азығын дайындауда қолдану.

  stud.kz

Новости Науки: