Поиск Google ничего не нашел

Арықтататын дәмдеуіштер туралы жазбамыз есіңізде шығар? Қолданушымыз Назерке Тоғжанның дәмдеуіштер туралы поштамызға жолдаған мына бір жазбасы да қызықты екен.

  massaget.kz

Дәмдеуіштер тамақтың дәмі мен ароматын жақсарту үшін қолданылады. Оларға асханалық қыша, түбіртамыр (хрен), ас тұзы, тағамдық қышқылдар, натрий глютоматы, т.б. жатады. Асханалық қышаны қыша ұнтағын сумен тұз, кант, сірке кышкылың, сұйық май және...

  adisteme.kz

9а- сынып оқушысы. Тақырыбы: Тағамдар мен сусындарға қосылатын дәмдеуіштердің адам ағзасына зияны.

  infourok.ru

Дәмдеуіштер - әр түрлі тағам әзірлеуге қолданылатын дәмдік хош иісті заттар; тамаққа өзіндік дәм мен хош иіс беру үшін аздап қосылатын өсімдіктердің әр түрлі бөліктері: тұқымдар (қыша, мускат жаңғағы және т.б.), жемістер (бұрыш, зире және т.б.), гүлдер...

  kk.wikipedia.org

Дәмдеуіш аралдары. XVI ҒАСЫРДА дәмдеуіштер саудасы қазіргі таңдағы мұнай өндірісі сияқты дүниежүзілік экономикада маңызды рөл атқарған. Дәмдеуіш аралдарынан (Индонезиядағы Молукк және Солтүстік Молукк провинциялары) келген мускат жаңғағы мен қалампыр (гвоздика)...

  www.jw.org

не деген ең қандай қалай болады қазақстан ма бар қай қазақ заң адам ақша қанша сұрақ кім мен туралы үшін неге әлемдегі жылы сайт және жер мемлекет ел жұмыс есеп неше саясат банк өмір қала дегеніміз деп интернет тест саны жақсы көп үлкен ба спорт химия аталады дұрыс үй...

  isurak.kz

Оның себебі дұрыс-бұрыстығына көз жеткізбей, үйде бар дәмдеуіштер қосып жіберу. Күрішке арналған, сорпаға арналған, тауық етіне арналған деген секілді дәмдеуіштер бекер шығарылмайды, өйткені әрқайсысына өзіндік дәм беретін қоспалар бар.

  qazaly.kz

Дәмдеуіштер - кептірілген және әдетте ұнтақ болып үгітілген дәндер, жемістер, тамырлар, қабық немесе өсімдік заттектер, тамаққа дәмқоспа ретінде қосылады.

  3zhelaniya.kz

Дәмдеуіштер денсаулыққа пайдалы ма? _Көркем_ Салауатты өмір салты 16.11.2013 сұрақ қойды | 710 қаралды. қоспалар. дәмдеуіштер. куркума. кардамон.

  surak.baribar.kz

Тоңазытқышты дұрыс пайдаланыңыз. Азық-түліктерді біріншіден, кеуіп кетпеу үшін, екіншіден, әртүрлі тағамдардың иісі бір-бірімен араласып кетпес үшін

  bilim-all.kz

Новости Науки: