stud.kz

  martebe.kz

  test.ent-2014.kz

  www.referat911.ru

Қалған балықты олар өзара теңдей бөліп алғанда, оларда 18 балықтан бодцы ... Сауыншы 5 сиырдан 20 литр сүттен және 4 сиырдан 18 литр сүттен сауып алды ...

  balkhash.goo.kz

  ikaz.info

  infourok.ru

... сүттің 13% құрғақ заты болады); асханалық сары май (құрамында ... Тортасы айырылған майды сары майды еріту арқылы алады, оның консистенциясы жұмсақ болып келеді.

  kk.wikipedia.org

... алғанда 50-ден 85 пайызға дейін құрайтын, сиыр сүтінен алынған май; 50) қалыпқа келтірілген сүтті қайта өңдеу өнімі - майдың, ақуыздың және (немесе) сүттің ...

  adilet.zan.kz

Кілегейді бөліп алғанда (майды бөліп алғанда) сүт тығыздығы ар- тады. Сүттен кілегейді алып, со- дан соң сумен сұйылту арқылы сүт тығыздығын нормаға дейін ...

  library.atu.kz

Майды бірыңғай қабат түрінде бөліп алады, оның көлемін арнайы приборда – жиромерде өлшейді. ... Сары майды шайқау арқылы алғанда кілегейді 90-95°С температурада.

  repository.atu.kz

  stud.baribar.kz

Ет алғанда мякотьтің бәрін осылай тартып аламын. Бірден котлет ... Жақсылап араластырып болған соң ұнді 3 бөліп (мен 150граммнан бөліп салдым) массаға енгіземіз.

  www.facebook.com

Дүкеннен алынған сүт жұмыс істемейді. Нағыз май дайындау үшін сізге тиісті сүт қажет. Ол рустикалық және өте батыл болуы керек. Жақсы нәтижеге жету үшін майды бөліктерге бөліп, бөлек шаюға болады.

  kk.palatabledishes.com

Жемшөп майы сиыр организмінен сүтке бірен-сарандап өзгеріссіз өтіп отырады. Егер сауын ... Кей кездерде энергия да бөліп рет сүттің сары суынан бөлініп алынған. Дүкеннен алынған сүт жұмыс істемейді. Нағыз май дайындау үшін сізге тиісті сүт қажет. Ол рустикалық және өте батыл болуы керек. Жақсы нәтижеге жету үшін майды бөліктерге бөліп, бөлек шаюға болады.

  www.diplomkaz.kz

Түнгі 2 емізуді қоса алғанда талап бойынша күніне кемінде 8 рет еміздіру ... бөліп, майға аздап қуырыңыз, содан соң су қосып, 7-10 минут жабық кастрюлде ... Дүкеннен алынған сүт жұмыс істемейді. Нағыз май дайындау үшін сізге тиісті сүт қажет. Ол рустикалық және өте батыл болуы керек. Жақсы нәтижеге жету үшін майды бөліктерге бөліп, бөлек шаюға болады.

  www.unicef.org

  lwvworc.org

Сүттің майлылығын жоғарылатқан кезде майдың шығымы жоғарылайды және майды ... алғанда майдың құрамында ас тұзының массалық үлесі 1,5%-дан жоғары болмауы керек ...

  stud.kz

  www.stud24.ru

Сол сиякты май мен судан тұратын сүттен сары майды, кай-мақты бөліп алу үшін, әрине эмульсияны бұзады. Эмульсиялардың кинетикалық турақтылығы ондағы ...

  kk.wikipedia.org

Page generated - 0.7905089855 (b21a4fb8cbb0bd607b961cf939ae0fc1)