lektsii.org
mydocx.ru
27 янв. 2015 г. ... 361.Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. Шикізат және тұтынушы 362.Ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеуші өнеркәсіп саласы. Тамақ
vk.comТамақ өнеркәсібі салаларын орналастырушыға әсер етуші негізгі факторлар -- шикізат көздері және тұтынушылар. Осы факторлардың әсер ету дәрежесіне қарай ...
stud.kzstudopedia.su
kk.wikipedia.org
Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. А) Су және еңбек. В) Шикізат және тұтынушы. С) Көлік және еңбек. D) Отын-энергетикалық және су. Е) Еңбек ...
vk.com... негізгі мақсаты, АӨК - тің жетекші саласы and more ... Тамақ өнеркәсібін орналастыру факторлары. Шикізат тұтынушы. Тұтынушыға жақын ...
quizlet.comgeokrg.weebly.com
bigox.kz
bilim-all.kz
тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. Шикізат және тұтынушы. 362. ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеуші өнеркәсіп саласы. Полиметал. 368 ...
cc1e0d8.wherd.siteust.kz
infourok.ru
- ҚР аумағында тамақ өнеркәсібін орналастыру жағдайы мен ерекшеліктері, ... Салаларды орналастырудың ұйымдық-экономикалық факторлары. 18. Өнеркәсіптің ...
www.keu.kzwww.metod-kopilka.ru
23 дек. 2009 г. ... Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. А) Су және еңбек. В) Шикізат және тұтынушы. С) Көлік және еңбек. D) Отын-энергетикалық және ...
testent.ru