lektsii.org

  mydocx.ru

27 янв. 2015 г. ... 361.Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. Шикізат және тұтынушы 362.Ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеуші өнеркәсіп саласы. Тамақ

  vk.com

Тамақ өнеркәсібі салаларын орналастырушыға әсер етуші негізгі факторлар -- шикізат көздері және тұтынушылар. Осы факторлардың әсер ету дәрежесіне қарай ...

  stud.kz

  studopedia.su

  kk.wikipedia.org

Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. А) Су және еңбек. В) Шикізат және тұтынушы. С) Көлік және еңбек. D) Отын-энергетикалық және су. Е) Еңбек ...

  vk.com

... негізгі мақсаты, АӨК - тің жетекші саласы and more ... Тамақ өнеркәсібін орналастыру факторлары. Шикізат тұтынушы. Тұтынушыға жақын ...

  quizlet.com

  geokrg.weebly.com

  bigox.kz

  bilim-all.kz

тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. Шикізат және тұтынушы. 362. ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеуші өнеркәсіп саласы. Полиметал. 368 ...

  cc1e0d8.wherd.site

  ust.kz

  infourok.ru

- ҚР аумағында тамақ өнеркәсібін орналастыру жағдайы мен ерекшеліктері, ... Салаларды орналастырудың ұйымдық-экономикалық факторлары. 18. Өнеркәсіптің ...

  www.keu.kz

  www.metod-kopilka.ru

23 дек. 2009 г. ... Тамақ өнеркәсібін орналастырудың негізгі факторлары. А) Су және еңбек. В) Шикізат және тұтынушы. С) Көлік және еңбек. D) Отын-энергетикалық және ...

  testent.ru

Page generated - 0.0590901375 (abea864ce1ca6b0f1e7c75d5d86f6a35)